Genbank för nya människor som tål miljögifterna

Nedanstående artikel skrevs för tio år sedan av Svenska Institutet för Ekologisk Medicin…..

Kommer du att ha råd att förse dina barn med de patenterade gener som gör dem motståndskraftiga mot läkemedel och miljögifter?

Det är nämligen exakt denna strategi som Monsanto använder vad gäller genförändrade grödor, och som murbräcka för storsäljaren Roundup. Där ser man vilken nytta man kan ha av miljögifter.

Och här ser man vilket intresse det medicin-industriella komplexet har att dölja det uppenbara sambandet mellan miljögifter, läkemedel, vårt moderna sjukdomspanorama, samt sin egen affärsstrategi. Därför måste allmänheten matas med medicinsk rappakalja, tills tiden är mogen.

Vad betyder det då att ”tiden ska vara mogen”?

Jo när vår miljö och våra kroppar är så oåterkalleligt förgiftade att endast genförädlade individer kan räkna med en rimlig levnadsålder och symtombelastning – då kan den ”nya människan” presenteras som teknikens åttonde underverk. Då kan det medicinsk-industriella komplexet börja presentera sin vision. Ungefär så här kan det komma att låta:

”Jo, vi har ju alltmer börjat lära oss att miljögifter och läkemedel är ett växande hot mot hälsan. Men tyvärr har det nu gått så långt, att det inte är realistiskt att räkna med att vi kan klara oss utan gifter, eller ens rena vår miljö, våra livsmedel eller våra kroppar till den grad att den vanliga människan kan räkna med ett friskt liv. Som tur är har våra forskare nu tagit fram en genprotoyp till den nya människan, som är betydligt mer motståndskraftig mot de vanligaste miljögifterna och läkemedlen.

De föräldrar som tänker sätta barn till världen bör noga besinna sitt ansvar, och för säkerhets skull välja ägg och sperma från vår genbank. Genbanken förvaltas av den nybildade bolaget FERTILA INC, som redan har gjort succé på New-Yorkbörsen. Pensionsspararna är som vilda efter aktien. Bespara dina barn sjukdom och lidande! Välj gener från FERTILA INC!”

Av denna anledning är det viktigt att allmänheten inte får den ringaste uppfattning om hur människokroppens naturliga försvar mot förgiftning ser ut, utan i stället matas med medicinsk rappakalja om vårt sjukdomspanorama.

Av denna anledning måste t ex naturlig behandling med näringsmedel och avgiftning bekämpas på alla sätt.

Av denna anledning är det viktigt att den allmänna medvetenheten om miljögifter gradvis ökas – inte så att man vidtar krafttag mot gifterna, utan så att man är mogen att svälja det ”glädjande budskapet” ovan när det väl kommer.

Låt oss därför läsa tecknen med omdöme: När det medicinindustriella komplexet så småningom kommer att börja offentligt medge att läkemedel och miljögifter svarar för en stor del av sjukdomspanoramat, så kommer det INTE att vara för att införa en oskadlig sjukvård och ambitiös miljöpolitik. Det kommer att vara att bereda marken för en ny lönsam genteknologi!

Och just när ovanstående skrivs dimper följande nyhetsklipp ned

Ämne i tvättmedel skadar könscellerna

Danska forskare har lyckats påvisa att utvecklingen av könsceller hos foster tar skada av kemikalien octylfenol, som bl.a. finns i tvättmedel, målarfärg och kosmetika. ….Forskarna tror sig därmed vara närmare en förklaring till varför många män i dag har nedsatt sädeskvalitet, skriver danska Berlingske Tidene. Undersökningarna har gjorts på foster från aborter. Omkring 300 000 ton octylfenol tillverkas årligen.

Sedan detta skrevs för tio år sedan har miljöutsläppen alltså ökat, medan den nedsatta fertiliteten bland moderna män och kvinnor har blivit en lönsam nisch för medicinska – och genetiska – tjänster och produkter. Att räkna med snabba och effektiva förändringar av vår miljö under det kommande decenniet är inte särskilt realistiskt.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: